Camilla

Jag har alltid älskat hår och allt som hör till, jag började min karriär inom frisöryrket redan som fjortonåring och har sedan dess hunnit gå frisörskola, tagit gesällbrev och utvecklas ständigt som frisör. Nu, mer än 25 år senare, är jag även stolt ägare av denna salong sedan 2001.

Sara

Jag avlade gesällbrevet 2001 och har hunnit med över 15 år som frisör, sen 2011 är jag tillbaka på C2 efter några år på en annan salong. Här känner jag mig som hemma, jag hoppas att du också får den känslan när du besöker oss.

Jag älskar nya utmaningar inom hår och varje dag och unik kund gör yrket spännande och roligt! Det jag brinner lite extra för är håruppsättningar, du kanske är blivande brud, vill vara festfin eller ska dansa bal? Hör av dig till mig så ser jag till att du bli balens drottning eller kung!

Hanna

Efter avslutad frisörutbildning tog jag mitt gesällbrev 1998 och sen dess har inte en dag gått utan att jag har tänkt på (och drömt) om hår. Att skapa frisyrer genom färgning är bland det bästa jag vet och ni kunder som säger “Gör vad du vill” – tack, det är genom ert förtroende jag har och fortsatt kommer att utvecklas som frisör.

Så, vänta inte, kom in och boka tid redan idag oavsett om du behöver fylla i utväxt eller göra en total hårmakeover – jag hjälper dig skapa din drömlook!

Som du kanske märker går det bara att boka tid hos mig på tisdagar just nu, se till att boka i god tid för att säkert få en behandling hos mig.

Frida

2015 följde jag min dröm om att bli frisör och sökte mig till en privatutbildning på Frisörcentrum i Falun, där jag från första stund kände jag mig som hemma. Innan jag kan avlägga mitt gesällbrev som frisör arbetar jag som trainee hos C2 Hårteam, vilket innebär att du som kund får ett reducerat pris när du bokar tid hos mig.

För mig är det viktigt att du känner att du är i fokus och får det bästa omhändertagandet, mitt mål är att du ska gå ifrån salongen och känna dig lycklig över ditt hår!

Alma

Jag en glad och social sjuttonåring från Mjölby. Mitt stora intresse för skönhet och mode gjorde att jag sökte mig till frisörlinjen där jag nu går mitt andra år, som en del av utbildningen gör jag min praktiktid på salongen.

Just nu går det inte att boka tid hos mig då jag inte har kommit så långt i min utbildning än att jag har egna kunder, jag observerar och lär mig av proffsen som finns hos C2 Hårteam.